West Ham United BiljetterAlways Football har West Ham United alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

West Ham biljetter / fotbollsresor West Ham

West Ham United är en välkänd engelsk Premier League-klubb som har spelat i alla 24 upplagor av högsta divisionen i engelsk fotboll sedan det blev känt som Premier League. West Ham slutade på en 12e plats förra säsongen då de började starkt men sedan halkade efter. De har en ny manager denna säsong, den före detta spelaren Slaven Bilic från Kroatsien. De kommer sikta mot en topp tio-placering och har en chans till en plats i Europa League. The Hammers är West Ham’s smeknamn, och de kända Hammers-fansen är bland de bästa i engelsk fotboll. De blåser såpbubblor innan och under varje hemmamatch till tonerna av lagets euforiska sång ”I’m forever blowing bubbles”. Om du befinner dig i London så är biljetter till West Ham ett lysande val då arenan ligger i centrala London och stämningen på Boleyn ground är ljuvligt unik, med bubblorna som lycksaligt flyter omkring på arenan. Fotbollen som spelas är inte heller dålig och West Ham kommer ge varje lag en god match denna säsong. Boka dina biljetter på Always Football nu för att njuta av en fotbollsresa till West Ham.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till West Ham United’s matcher

Är du en sann West Ham-supporter som vill följa sitt lag när det spelar? Vill du helst göra detta live på hemma-arenan bland tusentals andra skrikande fans som sjunger “I’m forever blowing bubbles”? Alwaysfootball.se kan göra detta möjligt genom att arrangera fotbollsresor till alla Premier League matcher, inklusive till West Ham United. Gör det lätt för dig: besök Alwaysfootball.se!