Swansea City BiljetterAlways Football har Swansea City alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Swansea City biljetter / fotbollsresor Swansea City

Swansea City är det enda walesiska laget i Premier League. De har deltagit i Premier League varje säsong sedan fem år tillbaka och har etablerat sig som ett respektingivande lag som spelar lättsam, attraktiv fotboll. Förra säsongen slutade Swansea på en ansenlig 8e plats, och detta var då de parallellt spelade i Europa League eftersom the Swans hade vunnit English League Cup året innan. Swansea är en mycket fin stad att besöka och fotbollslaget spelar sina hemmamatcher på Liberty Stadium som är en prydlig, modern arena med en kapacitet på 20,520. Några av förra Premier League-säsongens mest spännande matcher ägde rum på Liberty, och biljetter till Swansea betyder en fot inne på en nervkittlande match med Premier League-action. Att besöka Wales för att gå på brittisk fotboll är ett unikt äventyr, så en fotbollsresa till Swansea är ensam i sitt slag om du är ute efter en annorlunda fotbollsupplevelse.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Swansea-matcher

Den Swansea-supporter som helst vill uppleva sitt lag live på deras hemma-arena kan få sin önskan uppfylld genom Alwaysfootball.se. Vi har biljetter och fotbollsresor till alla Swansea-matcher. Du behöver bara välja vilken match du vill se och vilket hotell du vill bo på.