Newcastle BiljetterAlways Football har Newcastle alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Newcastle United biljetter / fotbollsresor Newcastle United

Newcastle United är en oerhört populär klubb med många lojala fans, kända som ”the toon army”. De flesta är svaga för Newcastle, och många engelsmän följer dem som sitt andra lag. Efter en mycket framgångsrik period för ungefär tio år sedan med Alan Shearer vid rodret så har Newcastle’s framgångar minskat något, trots att deras trogna fans förblir lika hängivna och passionerade som alltid. Newcastle är ett fantastiskt lag att gå och se. De har en fantastisk arena, St James Park, som ligger mitt i centrala Newcastle. The Magpies är berömda för sina svarta och vita ränder och har en väl etablerad rivalitet med Sunderland, det andra berömda laget i nordost. Med ett publiksnitt på 50,359 förra säsongen så är Newcastle ett av lagen i Premier League med flest supportrar, och stämningen är magisk på matchdagarna i St James Park. Om du planerar en tillflykt till engelsk fotboll så finns det inte många upplevelser som är bättre än en fotbollsresa till Newcastle. Lita på att Always Football tillgodoser dig med det bästa utbudet av biljetter till Newcastle som finns tillgängliga på webben.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Newcastle-matcher

Ett Newcastle-fan kommer alltid följa laget både hemma och borta. Always Football gör beställning av biljetter och resor lätt och smidigt – bara ett klick behövs. Vi fixar fotbollsresor till alla Premier League-matcher och självklart till Newcastle United-matcher. Always Football’s mål är att vara den bästa leverantören av fotbollsresor, och vi säljer biljetter tillsammans med resa och logi. Vi gör det mycket lättare att vara Newcastle United-supporter.