Manchester City BiljetterAlways Football har Manchester City alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Manchester City biljetter / fotbollsresor Manchester City

Manchester City har investerat i några av världens bästa spelare, däribland David Silva, Sergio Aguero och Yaya Toure. Om det låter lockande att se spelare av denna kaliber live framför dina egna ögon, kolla in vårt sortiment av fotbollsbiljetter till Manchester City som vi har till salu på Always Football. Efter att ha gått miste om titeln till Chelsea förra säsongen så är City riktigt sugna på att hämnas Mourinho’s män i år och göra anspråk på en hemmavinst. Deras hemmamatch på Etihad med Chelsea lördagen den 15e augusti kommer att bli en av säsongens största matcher, som trots att den bara är andra matchen i räkningen kommer kunna ha en enorm påverkan när det gäller att fastställa mästarna i Premier League. Var redo och håll ögonen öppna för biljetter till denna match så kan du skaffa dig själv en bra deal tidigt i säsongen. City spelar också i Manchester-derbyt, en otrolig match mellan två av världens just nu bästa fotbollslag som dessutom råkar vara stora rivaler från samma stad. Om du drömmer om en fotbollsresa till Manchester City, varför inte satsa rejält och planera en resa för att se Manchester-derbyt när det händer på Etihad i mars 2016.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Manchester City matcher

Ett Manchester City-fan vill alltid följa sitt lag både hemma och borta. Alwaysfootball.se gör detta möjligt. Genom ett enkelt musklick kan du boka både biljetter och resa. Vi erbjuder fotbollsresor till alla lag och matcher i Premier League, däribland Manchester City. Alwaysfootball.se sticker ut på marknaden genom att leverera fotbollsresor med matchbiljetter, resa och logi. Vi gör det mycket lättare att vara Manchester City-supporter, genom att täcka alla dina behov under resan. När du reser med Alwaysfootball.se så reser du med massor av andra Manchester City-supportrar, då vi har fans som reser med oss varje helg under säsongen.