Leicester City BiljetterAlways Football har Leicester City alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Leicester City utförde en av de mest mirakulösa återhämtningarna man någonsin sett i Premier League för att undvika nedflyttning förra säsongen. De var längst ner i ligan men vann 7 av sina 9 sista Premier League-matcher (de förlorade endast mot Chelsea), för att således sluta på en 14e plats i divisionen. Om de håller samma form denna säsong så kan de vara ett av de bästa lagen att se och biljetter till Leicester City kan komma att bli ett mycket smart köp.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Leicester-matcher

Förra säsongen fick alla som köpte fotbollsbiljetter till Leicester City’s hemmamatch mot Manchester United verkligen valuta för pengarna då de vann med 5-3 mot the Red Devils. Under säsongen bjöd Leicester sina fans på många nervkittlande hemmamatcher på King Power Stadium. En fotbollsresa till Leicester City är en lysande idé för vilket fotbollsfan som helst som hoppas på att se ett spännande, anfallande lag med ett överflöd av energi