Chelsea BiljetterAlways Football har Chelsea alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Chelsea biljetter / fotbollsresor Chelsea

Chelsea är de regerande mästarna i Premier League och är favorittippade till att återigen lyfta bucklan denna säsong. De har några av världens bästa spelare i sina listor och den karismatiske ledaren Jose Mourinho vid styret. En fotbollsresa till Chelsea är ett populärt val bland Always Football-kunder då den ger möjligheten att kombinera Premier League-action på toppnivå med en resa till London. Stamford Bridge, där Chelsea spelar sina hemmamatcher, är en stor, traditionell fotbollsarena som är perfekt för att husera några av planetens bästa fotbollstalanger. Med Always Football kan du välja och vraka mellan biljetter till Chelsea, med biljetter tillgängliga till de flesta matcher på vilken plats som helst på arenan. Emellanåt finns även VIP -och exekutiva paket. Om du är ett Blue-fan eller bara vill njuta av lite Premier League-action utan att välja sida, kolla in vårt sortiment av biljetter till Chelsea. Varje Chelsea-fan vill uppleva klubben live på hemma-arenan och tack vare Always Football kan denna dröm bli verklighet.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Chelsea-matcher

Vi erbjuder biljetter och fotbollsresor till alla Chelsea’s matcher. Du behöver bara välja vilken match du vill se och om du vill inkludera en hotellvistelse i paketet. Kolla in vårt fantastiska utbud av centralt belägna hotell och lägg till detta i din beställning genom ett enkelt musklick. Sedan kan du luta dig tillbaka och bara se fram emot att se "de blå" spela. Kom ihåg, “Keep the blue flag flying high”.