BV Borussia Dortmund BiljetterAlways Football har BV Borussia Dortmund alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Borussia Dortmund biljetter / fotbollsresor Borussia Dortmund

Borussia Dortmund spelar sina hemmamatcher på fantastiska Westfalenstadion, den största arenan i Tyskland. Dortmund har ett högre publikssnitt än något annat lag i världen, och med schyssta biljettpriser så är en Borussia Dortmund-fotbollsresa en perfekt tur för alla fotbollsälskare. Den södra läktaren på Westfalen har blivit känd som den "gula muren" och är den största ståläktaren som finns att finna på en fotbollsarena. Till varje hemmamatch samlas här 24 000 Dortmundfans och skapar en atmosfär som inte går att jämföra. Du kan bli en del av den gula muren, då det finns Borussia Dortmund-biljetter till salu på Always Football. Vi har även biljetter till andra sektioner av arenan om du skulle föredra att se den gula muren snarare än att vara mitt i den!

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Borussia Dortmund-matcher

Ifall du är Borussia Dortmund-supporter och vill se ditt lag spela live på sin hemma-arena, med tusentals exalterade skrikande tyska fans, så är Alwaysfootball.se sajten för dig! Vi erbjuder och arrangerar resor till Borussia Dortmund, och till andra Bundesliga-matcher av intresse. Vår ambition är att göra det mer nöjsamt och lättare att vara en dedikerad fotbollssupporter, och vi har därför specialiserat oss på att organisera fotbollsresor. Varesig du vill ha bara biljetter, eller en resa med hotell inkluderat, så kan vi hjälpa till. Gör det lätt för dig och besök Alwaysfootball.se