AS Roma BiljetterAlways Football har AS Roma alla hemmamatcher tillgängliga på begäran. Fyll i formuläret nedan och kolla om det finns matcher som du är intresserad av.


Club Bio

Roma biljetter / fotbollsresor Roma

AS Roma avslutade på andraplats i Serie A förra säsongen, och är just nu ett av de starkaste lagen inom italiensk fotboll. I år är deras mål att göra ännu bättre ifrån sig och störta Juventus, som slog dem i Serie A förra säsongen. Stadio Olympico, där Roma spelar sina hemmamatcher, är den näst största arenan i Italien, med en publikskapacitet på otroliga 72 000. När Roma spelar på hemmaplan samlas några av fotbollsvärldens mest passionerade fans för att heja fram sina idoler - som Francesco Totti och Daniele De Rossi. En AS Roma-fotbollsresa är ett utmärkt val för en europeisk fotbollstripp, med en fantastisk arena placerad centralt i fantastiska Rom. Roma-fans är ett livligt gäng och atmosfären de skapar gör deras hemmamatcher minnesvärda för alla fotbollsälskare. Tack vare Always Football så kan du köpa biljetter till alla AS Romas Serie A-matcher denna säsong, och även biljetter till deras matcher i Champions League och Coppa Italia är tillgängliga på Always Football.

Fotbollsbiljetter och fotbollsresor till Roma-matcher

Alwaysfootball.se strävar efter att vara den bästa leverantören av fotbollsresor. Vi säljer biljetter tillsammans med resa och hotell, och gör det därför lättare att vara AS Roma-supporter. AS Roma’s fans vill alltid följa laget, både hemma och borta. Alwaysfootball.se gör processen enkel när det gäller beställningar av biljetter och resor. Vi levererar fotbollsresor till alla Serie A-matcher och självfallet AS Roma-matcher. Vi gör det lättare att vara en AS Roma-supporter!