Serie A

Serie A är Italiens toppdivision i fotboll, och har några av de största lagen inom europeisk fotboll tävlandes varje år. Det bästa italienska laget vad det gäller utmärkelser är Juventus, som har vunnit 33 Serie A-titlar och som vunnit de fyra senaste Serie A-mästerskapen i rad. Juventus har flyttat till en magnifik sprillans ny arena kallad Juventus Stadium som ligger i hjärtat av Turin, så kolla vår sida för Juventus-biljetter ifall du är i det området.

Lagen som kommer att bjuda på det tuffaste motståndet mot Juventus denna säsong kommer troligen att vara AS Roma och SS Lazio - två lag baserade i Rom. Båda lagen spelar på kolossala Stadio Olympico, en fantastisk arena med enorma 70 000 i publikskapacitet, som är landets nationalarena och ligger i centrala Rom. Ifall du planerar en tripp till Italiens huvudsstad rekommenderar Always Football att du tar en titt på vårt urval av Lazio- och Roma-biljetter.

Två andra starka italienska lag är Inter Milan och AC Milan, som båda spelar på San Rino Stadium. Båda dessa lag har vunnit Champions League för inte alltför länge sedan, och du kan vara säker på att det är förstaklassig fotbollsaction i Milano varje helg då dessa lag spelar sina hemmamatcher varannan helg. Always Football föreslår även att åskåda Napoli. Vi har biljetter tillgängliga för alla matcher på Stadio San Paolo, en klassisk italiensk arena i den vackra staden Neapel.

Italiensk fotboll innefattar en del otroliga fotbollsderbyn, och under en säsong sker ofta ryktbara sammandrabbningar. I Milanoderbyt ser man stadsrivalerna Inter Milan och AC Milan konfronteras på San Sino, som är hemmaarena för båda lagen. AC Milan har vunnit 18 Serie A-titlar och Inter Milan har vunnit 17 - lagen skulle nästan inte kunna vara mer jämnlika. Turinderbyt ger Juventus mot Torino i en lika viktig match, och fans från hela Europa kommer att skockas för att se det omryktade Romderbyt mellan Roma och Lazio på Stadio Olimpico.

Utöver dessa monumentala italienska stadsderbyn så finns även stora matcher som Juventus vs AC Milan, Napoli vs Roma och Inter vs Lazio, där man får se de bästa lagen i Italien i full strid. Always Football har prisvänliga biljetter tillgängliga till alla större matchhändelserna i Serie A denna säsong.

Italien är ett fantastiskt resmål för en fotbollsälskare. Detta vackra land har många fascinerande städer, och fotbollsälskare kan uppleva härlig Serie A-action och samtidigt ta del av den underbara italienska kulturen. En Serie A-biljett köpt från Always Football blir säkert levererad, och tack vare vår biljettgaranti kan du vara säker på att dina platser är klara på de bästa matchhändelserna i Serie A denna säsong.

Ifall du önskar biljetter till något Serie A-lag som inte har nämnts, tveka inte att fråga då vi i de allra flesta fall kommer att kunna tillhandahålla biljetter till lag som tävlar i Serie A denna säsong.

Upplev allt som Italien har att erbjuda, och åskåda förstaklassig Serie A-action med Always Football!

Drömmer du om en nöjesresa till Italien, och skulle vilja kombinera semestern med ett besök till stadion där man hittar Inter Milan, Juventus eller något annat av Italiens stora lag?

Med alwaysfootball.se har du ett stort utbud av biljetter att välja mellan i Serie A. Allt du behöver göra är att hitta en match du vill se på vår hemsida eller under sektionen för ligor och klubbar. Vi kan erbjuda ett fritt val av platser i stadion och hotell i olika prisklasser och standard, och vi kan skräddarsy hela din resa beträffande hur många dagar den är och hur stort sällskap ni har. Kombinera en resa till Rom med en match på elitnivå i Milan för en komplett fotbollsfest!

Always Football siktar på att vara den bästa leverantören av resor till Serie A och vi gör allt för att du som supporter ska få den bästa möjliga upplevelsen av ditt italienska favoritlag på deras hemmaplan, med ett komplett fotbollspaket från alwaysfootball.se. Du är bara ett klick bort från en oförglömlig fotbollsresa med vänner eller familj.

 

 

AC Milan

 

AS Roma

 

Inter Milan

 

Juventus

 

Lazio