Barclays Premier League är den mest sedda fotbollsligan i världen, och sänds i mer än 200 länder världen över. Varje år ställer miljoner tittare in kanalerna för att se sina spelarfavoriter och stödja lagen de känner och älskar. Publiksnittet på en Premier League-match är 36 000, så under en vanlig säsong ser över 13 miljoner fans Premier League-action live. Av dessa är över en miljon utlänningar.

I Premier League tävlar Englands 20 främsta lag om den berömda Premier League-titeln. Lagen som blir topp fyra kvalificerar sig för Champions League, medan lagen i femte, sjätte och sjunde placering kvalificerar sig för Europa League. De tre lagen i botten med minst poäng under säsongens fortlöpning blir nedplacerade från första divisionen till den andra, och byts i nästa säsong ut mot tre lag som placeras upp från the English Championship.

Under loppet av en säsong blir det många rysare och mycket spänning när lagens placeringar flyttar in och ut ur kvalificering för Champions League, Europa League, och nedplacering. I varje hel Premier League-omgång spelas 380 matcher, och Always Football kan erbjuda biljetter till varenda en. Välj och vraka från ett gigantiskt urval av matcher som spelas över hela Storbritannien, och njut av att se en av världens bästa ligor.

Premier League - Bakgrund

Engelsk fotbolls toppdivision grundade 1888. Den blev känd som the English First Division 1892 och behöll detta namn i exakt 100 år, till 1992 då den blev känd som the Premier League.

Innan Premier League-eran startade 1992 var Liverpool framgångsrikast i tävlingen med otroliga 18 hemma-titlar. Liverpool har dock aldrig vunnit en Premier League-titel, och Manchester United har nu gått om dem som det mest framgångsrika engelska laget genom tiderna. Sedan Premier League skapades 1992 så har Manchester United vunnit 13 Premier League-titlar på 23 säsonger. De regerande mästarna av Premier League är Chelsea, sedan Jose Mourinho förra säsongen ledde dem till sin femte titel i klubbens historia.

Barclays Premier League Säsong 2015/2016

I år titeln i stort sett fri att plocka, och det kommer att vara en hel del lag som känner sig ha en verklig chans att vinna den. Regerande mästarna Chelsea är lågoddsare, men de kommer att få rejäl press av Manchester City, Manchester United och Arsenal som fyllde de övriga topp fyra-placeringarna förra säsongen. Liverpool avslutade på en nedslående sjätte plats 2014/2015 men kan bli en del av kampen i år. Så även Tottenham och Southampton som avslutade på femte respektive sjunde plats.

Det är några lag som försätter sig att ta sig in i topp sju för att kvala in i Europa League denna säsong. Swansea City och Stoke City missade med en hårsmån att kvala in i Europa League förra gången, och båda hoppas på att kunna göra bättre än sina placeringar på åttonde och nionde plats. Everton hade en nedslående säsong 2014/2015 och avslutade i den nedre halvan på tabellen, men har en trupp som är väl kapabel att avsluta på de högre trappstegen i Premier Leagues listor. Likaså skulle West Ham ha kunnat avsluta på en högre placering än deras tolfte-plats men föll av mot slutet av säsongen. De har en tveksam chans att avsluta i topp sju denna säsong, då de också kommer att tävla i Europa League.

På botten av tabellen kan vi komma att få spännande nedplaceringskamper med ett stort antal potentiella nedflyttningskandidater. Bournesmouth, Watford och Norwich är nya lag i Premier League denna säsong och alla tre kommer att kämpa för att säkra sin överlevnad i Premier League. Aston Villa, Newcastle, Sunderland och Leicester lyckades alla att undvika nedflyttning förra säsongen, men med liten marginal. De kommer samtliga förmodligen att figurera i den nedre halvan av Premier League-tabellen igen. West Brom och Crystal Palace behöll båda sin Premier League-status utan svårighet förra året, men att undvika nedflyttning kommer att vara deras högsta prioritet även denna säsong.

Barclays Permier League 2015/2016 Matcher

Always Football har Barclays Premier League-biljetter till varje match som spelas under säsong 2015/2016 av Premier League!

380 fantastiska Premier League-matcher att välja emellan är nästan för mycket av det goda! Det finns inget bättre ställe att köpa Premier League-biljetter denna säsong än hos Always Football.

Var du än befinner dig i Storbritannien kan du få ut mycket av våra fantastiska biljett-erbjudanden och får prova på lite förstklassig Premier League-action. Ifall du är i London kan du välja mellan Tottenham, Arsenal och Chelsea-biljetter, eller handplocka ur ett stort urval av Watford, West Ham och Crystal Palace-biljetter om du är ute efter något utöver det vanliga i huvudstaden.

Även annorstädes i Storbritannien finns massor av möjligheter att uppleva lite Premier League-action. På den vackra sydkusten finns två lag att välja mellan denna säsong, då Bournemouth- och Southampton-biljetter finns tillgängliga på Always Football. I nordväst kan man välja mellan mäktiga Manchester United, Manchester City, Everton och Liverpool. Mer centralt finns West Brom, Leicester och Aston Villa. För matcher i nordöst finns Sunderland och Newcastle-biljetter tillgängliga, och om ditt hjärta bor hos Swansea, Stoke eller Norwich så har vi biljetter till deras matcher likaså, både hemma och borta.

Ge Always Football förtroendet att fixa de bästa Premier League-biljetterna till dig.

Premier League är känt för sitt snabba tempo, spänningen och den högklassiga underhållningen. Den är vitt ansedd som den bästa ligan i världen, och Premier League-lag har spenderat miljarder på spelare sedan Premier League började 1992.

Med Always Football kan du få riktiga Premier League-biljetter till vilken match som helst som spelas denna säsong. Utöver det kan vi även hjälpa dig att planera den perfekta resan från början till slut genom att tillhandahålla expertassistans med flyg och hotell. Alla biljetter du köper via Always Football kommer med en biljettgaranti, och du kan vara försäkrad om att du kommer att ha bra platser vid avspark.

På Always Football är vi experter inom fotbollsbiljetter, och har hjälpt hundratals nöjda kunder att avnjuta det bästa som Premier League har att erbjuda. På Always Football är det säkert och enkelt att köpa biljetter, och vårt trevliga team är här för att hjälpa till i varje steg av processen. Vårt breda urval innehåller allt från prisvänliga personliga resepaket till loge- och VIP grupp-paket. Vi har det bredaste urvalet på nätet, så vilka Barclay Premier League-biljetter du än önskar så fixar Always Football det.

Vi har åratal av sakkunskap kring fotbollsbiljetter och har en lojal klientbas som har förtroende för oss att tillhandahålla dem med de bästa Premier League-biljetterna gång på gång. Ifall du inte har testat oss förut, eller aldrig har sett en Premier League-match live, så bör du dra nytta av de fantastiska biljett-erbjudanden som vi har denna säsong och njuta av en otrolig Premier League-fotbollsresa.

Always Football önskar dig en underhållande Barclay Permier League-säsong!

Med Always Football hittar du alltid billiga biljetter till matcherna i Premier League. Allt du behöver göra är att hitta din klubb och matchen du vill se.

Fortsätt sedan med att välja plats och hotell (som finns i olika prisklasser), och antal biljetter och rum du vill ha (med tanke på storleken på ditt sällskap). Vi gör allt för att ge våra kunder den bästa upplevelsen!

 

 

Arsenal

 

Chelsea

 

Crystal Palace

 

Everton

 

Liverpool

 

Manchester City 

 

Manchester United

 

Tottenham

 

West Ham

 

Watford