• luxchauf-2-sl
  • luxchauf-sl

Ultimat fotbollspaket

Vi erbjuder den bästa uthyrningen av chaufför, i VIP-klass! Vi erbjuder ett exclusivt utbud av chaufförskörda bilar, allt från Rolls Royce och Mercedes till bilar som passar för större sällskap.

Vare sig det gäller transport till matchen, affärsresor eller en sightseeing av London, så har vi den expertis som behövs för att uppfylla dina önskningar. Här är ett exempel på vad vi kan göra för dig:

Chauffören kommer och hämtar upp er från hotellet och tar er i god tid till matchen med stil. Han väntar på er där och plockar upp er igen efter matchen. Härifrån kan han antingen ta er tillbaka till hotellet eller någon annanstans, till exempel till en bar för en drink. Sedan kan han köra er runt på en tur i London, eller till en restaurang. Till slut kör han er tillbaka till hotellet.

Alla våra chaufförer är pålitliga och diskreta, och de kommer se till alla era behov, från att bära bagage till att öppna dörrar. Om du vill hyra chaufför för en dag som inte är matchdagen så är det möjligt. Du får då hela dagen på dig att besöka alla berömda landmärken du vill; bekvämt, säkert och med stil!
Så tveka inte en sekund till med att säkra ditt drömåk och utnyttja vår professionella chaufförservice!

Intresserad av flygbiljetter??
Captcha image