Franska Ligue 1 är en av Europas inhemska toppligor där storheter som Paris Saint Germain, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille och AS Monaco figurerar. Ligue 1 har några av de finaste fotbollstalangerna spelandes varje vecka i städer runtom i Frankrike och är den sjätte mest supportade ligan i världen med ett publiksnitt på över 20 000.

Något som är ganska unikt med Ligue 1 är att sedan det grundades 1932 har inget lag varit dominerande, och 19 olika klubbar har innehaft den franska titeln. Det mest framgångsrika laget i Ligue 1 är Saint-Etienne som har vunnit tio titlar, men Marseille ligger tätt bakom med nio titlar, och Nantes har åtta. Anmärkningsvärt är att Lyon, som har sju titlar, vann alla dessa i rad mellan 2002 och 2008. Monaco har också vunnit sju titlar medan regerande mästarna PSG har vunnit fem titlar.

Laget att slå i år kommer utan tvekan att vara Paris Saint Germain, som har vunnit Ligue 1 de tre senaste säsongerna. PSG kan till stor del tillskriva sina framgångar till deras frikostiga spenderingar på att rekrytera några av världens bästa spelare. Paris Saint Germain-biljetter blir populärare och populärare nu när folk vill kombinera en visit till den romantiska franska huvudstaden med möjligheten att se några av världens bästa fotbollsspelare på Parc Des Princes.

På Always Football har vi ett fantastiskt urval av Paris Saint Germain-biljetter för de som planerar en tripp till Paris. Våra PSG-biljetter är bland de mest prisvänliga på nätet, och Always Football guidar dig igenom varje del av biljettinköpsprocessen för att göra beställandet av PSG-biljetter så snabbt och simpelt som möjligt.

Franska fotbollsresor är varmt rekommenderade av tidigare klienter hos Always Football, som upplevt det bästa som Ligue 1 har att erbjuda över hela Frankrike. Vi kan införskaffa biljetter från ett exklusivt nätverk av biljettleverantörer till de flesta Ligue 1-matcherna, så tveka inte att kontakta oss om du är ute efter Lyon-, Marseille- eller Monaco-biljetter.

Always Football kommer att i de allra flesta fall kunna leverera biljetter till Ligue 1-lag till oslagbara priser, så spara tid och pengar genom att anförtro åt oss att hitta biljetter till dig istället för att behöva leta själv. Alla Ligue 1-biljetter köpta genom Always Football har en 100% biljettgaranti, så du kan vara försäkrad om att dina platser är säkrade och redo vid avspark.

Always Football älskar att hjälpa klienter att planera sina ideala fotbollsresor, och vårt trevliga expertteam kan hjälpa till genom hela processen genom att tillhandahålla assistans vid hotellbokning och flyg.

Upplev den bästa action som Ligue 1 har att erbjuda denna säsong med Always Football!
Upplev stjärnorna inom Fransk fotboll med Alwaysfootball.se. Se resultaten av de stora investeringar som gjorts i spelarna, och kombinera resan till Paris med ett besök till den berömda Parc des Princes för att se de stora Paris Saint-Germain.
Alwaysfootball.se erbjuder biljetter till alla matcher i den franska ligan, och om du vill se Zlatan kämpa för att försvara mästartiteln så kan vi hjälpa dig med att arrangera en resa på ett kick.

Alwaysfootball.se erbjuder både matchbiljetter och hela paket med hotell. Tack vare vårt stora kontaktnät kan våra kunder välja var i stadion de vill ha sina platser.

Always Football siktar högt, och är den avgjort bästa leverantören av resor till Ligue 1. Vi gör alltid vårt absolut bästa för att ge dig som supporter den bästa upplevelsen med ditt favoritlag på deras arena, med ett komplett fotbollspaket från Alwaysfootball.se.

 

 

PSG