FAQs

När får jag biljetterna?

Alla biljetter levereras till hotellen senast dagen före. Bli inte orolig om de kommer sent på eftermiddagen – leverantörerna har många hotell att besöka. Om det börjar bli sent och conciergen säger att ingen leverans har gjorts, var vänlig kontakta oss! Det händer att hotellet inte vet var de har lagt biljetterna.

 

Är det billigare för barn, studenter och seniorer (+60)?

Tyvärr inte. Alla biljetter som vår agentur får in är vuxenbiljetter, då antalet personer som köper andra sorts biljetter är ytterst begränsad. Alla kan självfallet använda vuxenbiljetterna.

 

Varför är priset skrivet på biljetten annorlunda än priset vi betalade?

Priset på biljetten är priset från klubben. Vi får sällan biljetterna för samma pris utan köper dem från andra agenturer.

 

Kan vi få grupprabatt?

Ja, till stora grupper erbjuder vi rabatterade priser. Kontakta oss med er specifika förfrågan. Till större matcher kan rabatten emellertid bli liten eller utebli helt, eftersom biljetter till dessa matcher är svåra att få tag i och därför tillhandahålls i ett begränsat antal.

 

Vilken tid bör vi komma till området?

Ni bör anlända 30-40 minuter innan matchens början. Tidigare än så är området stängt. Vi rekommenderar er dock till att beräkna in en relativt stor tidsfrist för att ta er till arenan, då det under matchdagar ofta tar längre tid att ta sig dit på grund av trängseln.

 

Vad händer om vi inte kan gå, eller om någon hoppar av?

Vi inhandlar oftast biljetterna från våra leverantörer väldigt snart efter att ni har köpt dem, vilket innebär att det inte är möjligt att lämna tillbaka dem om någon skulle hoppa av.

 

Kommer vi att sitta tillsammans?

Vid köp av två biljetter garanterar vi att platserna hamnar bredvid varandra. Vid köp av fyra biljetter gör vi vårt bästa för att ni ska få sitta tillsammans, eller åtminstone två och två. Samma sak gäller vid köp av tre biljetter. Vi gör vårt bästa för att platserna hamnar bredvid varandra, men i vissa fall kan det hända att man då får sitta två och en. Specifika förfrågningar kan göras i förväg.

 

Kan vi träffa en spelare?

Ja, detta är möjligt genom Always Football. Vi kan arrangera möten med allt ifrån stora stjärnspelare till resten av truppen. Priset på en timmes möte med vald spelare ligger mellan £7000-£15,000.

 

Hur checkar vi in på hotellet?

Ni kommer få ett tillgodokvitto som fungerar som betalning för hotellet, vilket ni lämnar in vid incheckning.

 

Kan jag uppgradera biljetterna efter att jag köpt dem?

Detta är möjligt i somliga fall. Vi kan försöka byta ut olika biljetter eller sälja om dina orginalbiljetter. Detta beror på om vi redan inhandlat biljetterna från leverantören, men om så är fallet så kan det fortfarande vara möjligt. Kontakta oss på telefon eller e-mail så gör vi vårt bästa för att uppfylla dina önskemål.

 

Vad händer om matchtiden ändras?

Om matchtiden endast förflyttas ett par dagar och det inte är möjligt för dig att komma så kan vi inte ersätta biljetterna. Vi köper biljetterna från våra leverantörer och ifall matchen blir flyttad så får vi ingen ersättning för dessa. Det är köparens ansvar att hålla koll på matchdagarna och vårt råd är att reservera tre dagar för säkerhets skull eftersom det är vanligt att matchtider ändras. Om det handlar om en matchförflyttning på i veckor eller månader och du endast befinner dig på plats över helgen så försöker vi att antingen sälja tillbaka dina biljetter eller hitta en alternativ match den helgen.

 

Får man röka inne i stadion?

Rökning är förbjuden på alla arenor! Du kommer att bli utkastad ifall du bryter mot detta förbud. Vi tar inte ansvar i dessa situationer och ingen ersättning kommer att utgå.

 

Vad händer om det uppkommer problem på hotellet?

Om hotellet inte kan hitta biljetterna, kontakta oss genast. Som vi redan nämnt så behöver ni dock hålla i åtanke att vi levererar biljetter till många hotell, så ni behöver inte kontakta oss förrän matchen börjar närma sig.

 

Vad händer om det uppkommer problem vid stadion?

Vid alla problem, kontakta oss genast så hittar vi den bästa lösningen!