Bundesliga är Tysklands toppdivision och är den liga i världen med flest fans. Atmosfären på vilken Bundesliga-match som helst är otrolig, och tyska fotbollsfans hyser en stark passion gentemot lagen de stödjer. Tyska fotbollsfans älskar helt enkelt fotboll. De samlas i tusentals till matcherna och är alltid på topphumör. Dortmund och Bayern är självklara val när man funderar på biljetter, men det finns många andra starka tyska lag att överväga att åskåda.

Bayern München är det mest betitlade laget i tysk fotbolls historia. De har vunnit de tre senaste Bundesliga-titlarna och vunnit 25 totalt. Staden München är ett populärt resmål för en europeisk stadshelg, och många turister väljer att göra en tripp till München extra minnesvärd genom att besöka den fantastiska Allianz Arena och åskåda det mäktiga Bayern München. Bayerns nuvarande samling spelare skulle kunna vara i nivå med de bästa i sin historia, och klubben flyttade nyligen till supermoderna Allianz Arena. Det finns inget bättre tillfälle än nu att köpa Bayern München-biljetter och uppleva "FC Hollywood".

De största utmanarna till Bayerns Bundesliga-krona är förmodligen Borussia Dortmund - de var de senaste vinnarna av Bundesliga innan Bayerns tre raka segrar. Dortmund har en världskänd hemmasupport, och deras fantastiska arena Westfalenstadion har mycket hög publikkapacitet. Deras södra läktare inhyser 25 000 stående supportrar som tillsammans kallas för "den gula muren" i folkmun. Dortmund-biljetter är väldigt populära, och få som reser till Westfalen blir inte hänförda av den fantastiska atmosfären. Always Football kommer att tillhandahålla Borussia Bortmund-biljetter till alla hemmamatcher denna säsong.

Bayern och Dortmund har alltid varit de "stora grabbarna" i Tyskland, men det finns ett fåtal värdiga utmanare till Bundesliga-titeln i den uppkommande säsongen. De som avslutade förra säsongen på placeringar närmast inpå Bayern var Wolfsburg, Borussia Monchengladbach och Bayern Leverkusen. Lagen i topp fyra i Tyskland kvalificerar sig till Champions League, och det är dessa fyra som lyckades förra säsongen och därför kommer att tävla i den mest prestigefyllda europeiska tävligen. Augsburg och Shalke kvalificerade sig till Europa League genom sina avslut på femte respektive sjätte plats. Om du vill ha Bundesliga-biljetter till någon av dessa lags matcher, eller till matcherna för något annat lag i Bundesliga för den delen, kontakta Always Football så lokaliserar vi biljetter genom vårt exlusiva nätverk av biljettleverantörer.

Fotbollsaction i Bundesliga gör ingen besviken, och Always Football är det bästa stället att köpa Bundesliga-biljetter på. Kontakta oss idag så hjäper vi dig att planera din perfekta tyska fotbollsresa från början till slut, där våra specialister tar hand om varje steg.

Always Football önskar dig en underhållande Bundesliga-säsong!

Tycker du att stämningen på brittiska matcher är för tam, och den på de franska är för tyst? Åk till Tyskland och upplev 80,000 skrikande fans på Westfalenstadion, eller se Europas just nu största lag Bayern München spela på den moderna Allianz Arena där det alltid är livat. Alwaysfootball.se har biljetter till alla matcher och du har möjlighet att välja dina platser.

Vi kan också erbjuda hotell tillsammans med biljetterna. Detta gör din resa krångelfri, så det kan inte bli enklare för dig att när du reser för att se ditt favoritlag.

 

 

Bayern Munich

 

Borussia Dortmund